Persoonlijk

              Home     Coaching     Energiemanagement    Scholen en bedrijven      Persoonlijk     Informatie      Agenda 

 

 

Wilma Witpen
Van jongs af aan ben ik nieuwsgierig en leergierig geweest naar met name het gedrag van mensen. De waarom-vragen wilde ik allemaal beantwoord hebben. Rond mijn vijftiende las ik over een land waar heel anders geleefd werd dan in Nederland en ik was vastbesloten naar dat land te reizen zodra ik voldoende geld had. Hierdoor heb ik steeds meer interesse gekregen in het gedrag van mensen.

Op gevoel ben ik gaan kiezen voor bestemmingen. Hierdoor heb ik energetische ervaringen gehad. Later bleek dat het universele krachtplekken waren. Om deze ervaringen te kunnen begrijpen is door mij de stap naar informatie verzamelen over de energiewereld gezet.

Dat energie in ons lichaam onze gezondheid beïnvloedt kende ik wel van acupunctuur. De connectie met de aarde en het universum bleek ook een grote rol te spelen bij het gezond zijn oftewel in harmonie leven met de omgeving waardoor je systeem optimaal kan functioneren.

Tijdens het lezen over de energiewereld ben ik er achter gekomen dat wat voor mij vanzelfsprekend was door de meeste mensen als bijzonder werd ervaren. Gelukkig leven we nu in een tijd waar de term HSP (High Sensitive Person) steeds meer erkend en herkend wordt.
Naast informatie worden tegenwoordig ook mogelijkheden geboden voor mensen die meer zien, horen en voelen dan de gemiddelde mens. Ze kunnen er nu mee leren omgaan en het positief ontwikkelen.

Naast coach voor WITTE VEERKRACHT werk ik als organisatiesocioloog en adviseur.
Dit betreft zowel coaching op individueel niveau als het werken in projecten met groepen. Daarbij wordt vooral gewerkt aan bewustwordingsprocessen om inzicht te krijgen in het eigen functioneren.

WITTE VEERKRACHT
Naast de beroepservaringen heb ik veel studies gevolgd. Zoals communicatietrainingen, HBO coachingsopleidingen en
  energetische opleidingen waardoor mijn rugzak gevuld is met kennis en kundigheid op het gebied van coaching, counseling en energiemanagement.

De laatste jaren ontmoet ik steeds meer jongeren die vastlopen omdat hun innerlijke wereld geen aansluiting vindt bij deze wereld. Daarnaast krijg ik door mijn eigen openheid over mijn wezenlijke zijn, ook wel hoog gevoelig genoemd, steeds meer volwassenen op mijn pad die blij zijn dat ze openlijk over hun ervaringen met de energiewereld kunnen praten.

Waarom WITTE VEERKRACHT?
Omdat ik zelf heb ervaren dat het in bepaalde periodes in je leven verhelderend en zinvol kan zijn, een mentor te ontmoeten, die een stukje met je meeloopt. Die je een handvat aanreikt waardoor je weer zelfstandig verder kunt.

 

info@witteveerkracht.nl